Fietsstickers voor damesfietsen


Heb je een leuke tweedehands fiets op marktplaats gescoord? Grote kans dat deze wel een likje verf kan gebruiken. En niet alleen een likje verf... Fietsstickers zorgen ervoor dat je fiets helemaal leuk gepersonaliseerd wordt. Dat geldt niet alleen voor de kinderfiets hoor. Ik vind dat een leuke damesfiets ook best wel gezellig gepimpt kan worden met fietsstickertjes. Natuurlijk hoeven dat geen stickers te zijn van kinderachtige figuurtjes. Maar wat dacht je van leuke vlinderstickers of bloemenstickers? Dat staat toch juist gezellig op je fiets!

fietsstickers

Wat fietsstickers betreft is er heel wat keuze. Voor kinderfietsen bestaan er leuke kinderstickers voor de jeugd en volwassenen zijn er fietsstickers in de vorm van sterren, stippen, bloemen, smiley's en andere figuren. Als je stickers voor je fiets gaat kopen. Kijk dan wel of de stickers die je op je fiets wilt plakken regen bestendig zijn. Koop dus niet van die agenda stickertjes. Twee regenbuien en je fietssticker is verdwenen. Wordt een sticker als zijnde fietssticker verkocht? Dan mag je er van uitgaan, dat deze sticker wel tegen een regenbuitje kan. Bij Pimpjefiets.nl kun je diverse leuke stickervellen kopen met regenbestendige stickers geschikt voor de fiets, maar ook voor skelters, voor scooters en voor de scootmobiel!

Wil je zelf met bijvoorbeeld plakfolie je fiets, scooter of skelter pimpen? Dan geldt eigenlijk hetzelfde verhaal. Veel decoratie folie is geschikt voor binnenshuis. Wil je plakfolie op je fiets gaan plakken, dan kom je al gauw bij wat professioneler plakfolie terecht. Het merk Aslan heeft plakplastic dat hiervoor geschikt is. Let op dat je bij plakfolie dus zelf nog figuurtjes moet knippen en dat het dus wel een flink karwei is om met plakfolie je rijwiel gezellig te pimpen.

Naast fietsstickers en plakfolie kun je je fiets ook nog gezellig met plakband pimpen. Je ziet wel eens van die gestreepte fietsen door de stad rijden. Die eigenaar is er flink druk mee geweest hoor! En nou had ik het eigenlijk over die plakband rolletjes in het blauw, groen, rood en geel. Je kent ze vast wel! Wat misschien minder bekend is, is het decoreren van je fiets met masking tape! Masking tape is ook een plakband. Maar het is anders dan het normale huis, tuin en keuken plakband. Masking tape is een soort scheurplakband. Je scheurt het met de hand. Een schaar gebruiken en mooie rechte stukken plakband uitknippen, dat is niet de bedoeling. Je hoeft deze tape natuurlijk niet alleen op de fiets te plakken. Beplak ook jouw fietsaccessoires zoals je fietskrat of fietstas met dit leuke tape zodat je een mooie samenstelling maakt.

Met masking tape kun je je fiets ook leuk decoreren. Masking tape plakband is een leuk alternatief voor fietsstickers en de rolletjes tape zijn verkrijgbaar in wel 200 varianten. Kant plakband, gestreept plakband, plakband met schotse ruitjes.... Voordeel van masking tape is dat dit plakband uiteindelijk ook weer makkelijk te verwijderen is. Of het masking tape goed tegen de regen kan is niet bekend. Maar wil je je fiets mooi houden. Dan is een droge stalling natuurlijk wel aan te bevelen.

Kijk voor fietsstickers eens op Pimpjefiets.nl
Kijk voor plakfolie eens op Plakfoliewebshop.nl
Kijk voor masking tape eens op Masking-tapes.nl
 


Weergave:
Geen producten aanwezig

Damesfietstas

Damesfietstas.nl is een onderdeel van Webcompanies BV
Wilt u ook voordelig een damesfietstas bestellen?
Ga dan naar www.pimpjefiets.nl